neburtininkas rašė:sitas pardavejas su manim nekontaktuoja.turit gal kas kitu kontaktu kas daro ziedus?

neburtininkas rašė:mix_stage rašė:Taip gali pasijungti ir priešrūkines galines. Man pas jį pradinė kaina buvo su siuntimu taip pat 65€, su siuntimu 70€, aš radau kitą veikėją, sumokėjau su siuntimu 60€, bičiukas padarė tvarkingai, viskas veikia, spalvos nesiskiria, štai foto mano žiedų:
Jei norėsit duosiu kontaktą.
is kur taviskis veikejas?
TOMS880 rašė:neburtininkas rašė:sitas pardavejas su manim nekontaktuoja.turit gal kas kitu kontaktu kas daro ziedus?
Jeigu uzsakinesi tai gal kartu tada

mix_stage rašė:neburtininkas rašė:mix_stage rašė:Taip gali pasijungti ir priešrūkines galines. Man pas jį pradinė kaina buvo su siuntimu taip pat 65€, su siuntimu 70€, aš radau kitą veikėją, sumokėjau su siuntimu 60€, bičiukas padarė tvarkingai, viskas veikia, spalvos nesiskiria, štai foto mano žiedų:
Jei norėsit duosiu kontaktą.
is kur taviskis veikejas?
Šitas veikėjas yra čekas, bet iš kelių forumiečių girdėjau, kad jis jau nebegamina žiedų. Tačiau yra vienas belgas, va jo meilas: passat06@telenet.be ir linkas jo irgi http://www.youtube.com/watch?v=FP9LjtlujDQ Tik belgas lyg daugiau prašo už juosJo, būna jis neparašo savaitę ar dvi, bet šiaip kiek teko su juo rašytis, viskas ok ten turėtų būt.
SĖKMĖS!

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių