Didžioji Britanija

Lietuviams iš viso pasaulio.

Re: Didžioji Britanija

Standartinė Lankaster » 2012 Vas 16 20:07

Tu gal gali man parodyti kaip tas laiskas atrodo? As pats toki susikurciau :) Nes mano masina jau kokie 6 menesiai nedrausta nei Lietuvoj, tai neturiu is kur no claim gauti.
VW PASSAT B6 '07 1,9 TDI, 77 kW, Manual, Variant
Vartotojo avataras
Lankaster

Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times
Passat modelis: B6
Variklis: 1.9 TDI (BXE)

Standartinė vwpassatuk » 2012 Vas 16 22:48

ok pabandysiu surast bet vargu ar turiu as ji aplamai nes as ji pries 5 metus dariau. dabar angliska turiu tai jau oficialus. visu pirma susirast duomenis kokios draudimo kompanijos pvz Ergo ar panasiai, vienam kampe atspausding rekvizitus kitam kampe kam adresuotas ir rasyk teksta kaip minejau anksciau tada apacioj data ir koki varda su pavarde sukurk tipo vadybininkas Kalvis Kalvelis ir suraityk koki parasa ir tiek ziniu. nieko ipatingo. o jie vistiek netikrina nieko svarbu jiems popieriu turet. butinai parzymek tekste kad tu buvai main driver nes kitaip nieko negalios. davai kai parasysi imesk man i meila as pataisysiu ka reiks. ok?
vwpassatuk

Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Passat modelis: B5.5
Variklis: 1.9 tdi AVF

Standartinė Lankaster » 2012 Vas 17 20:16

vwpassatuk rašė:ok pabandysiu surast bet vargu ar turiu as ji aplamai nes as ji pries 5 metus dariau. dabar angliska turiu tai jau oficialus. visu pirma susirast duomenis kokios draudimo kompanijos pvz Ergo ar panasiai, vienam kampe atspausding rekvizitus kitam kampe kam adresuotas ir rasyk teksta kaip minejau anksciau tada apacioj data ir koki varda su pavarde sukurk tipo vadybininkas Kalvis Kalvelis ir suraityk koki parasa ir tiek ziniu. nieko ipatingo. o jie vistiek netikrina nieko svarbu jiems popieriu turet. butinai parzymek tekste kad tu buvai main driver nes kitaip nieko negalios. davai kai parasysi imesk man i meila as pataisysiu ka reiks. ok?

Nu jo, reikes, mano viena pazistama dirba draudime, na ne tik draudime, aplamai visokiose finansinese operacijose, tai paklausiu gal net sablona turi, bet siaip tai reikes suktis, nes neaisku kada masina pirksiu, gal net greitai prireiks, jei su zmona skirtingose vietose pradesim dirbti, tai reikes antros masinos...
Vartotojo avataras
Lankaster

Standartinė exrock5 » 2012 Kov 01 10:22

Sveiki! gal kas is Lincolno?
exrock5

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Standartinė exrock5 » 2012 Kov 02 01:17

Nesuprantu ka jis cia nori tuo pasakyti, gal galite paversti? "'Alpine Car Stereo 9886 good condition fully working apart from display which doesn't come up, could be a loose connection somewhere."" cia snukis nenusiema ar kas???
exrock5

Standartinė Lankaster » 2012 Kov 02 09:23

exrock5 rašė:Nesuprantu ka jis cia nori tuo pasakyti, gal galite paversti? "'Alpine Car Stereo 9886 good condition fully working apart from display which doesn't come up, could be a loose connection somewhere."" cia snukis nenusiema ar kas???

Geros bukles, tik su displejum problemos, kuris neislenda ar neisijungia, turbut del to, kad kazkur nesijungia laidai.
Vartotojo avataras
Lankaster

Standartinė exrock5 » 2012 Kov 02 10:33

Lankaster rašė:
exrock5 rašė:Nesuprantu ka jis cia nori tuo pasakyti, gal galite paversti? "'Alpine Car Stereo 9886 good condition fully working apart from display which doesn't come up, could be a loose connection somewhere."" cia snukis nenusiema ar kas???

Geros bukles, tik su displejum problemos, kuris neislenda ar neisijungia, turbut del to, kad kazkur nesijungia laidai.

aciu tau :) reiks vestis iki lietuvos, lietuvos auksarankiam :)
exrock5

Standartinė LAMA82 » 2012 Kov 02 11:47

Sveiki,

jai kam reikes pigesnio draudimo UK rasykit man i PM ;)
Turiu vieno ruselio numeri kuris dirba draudimo sferoje, su juo susiskambini, duodi visa info apie save, o jis jau po to pats NCB prisuka kiek jam atrodo reikalinga. Bet jam uz tai reikia moketi £50.
Mano atveju, VW Passat B6 1.9tdi 105AG per goCompare ir panasius website'us pigiausias third part £1100, o per ji gavosi comprehensive uz £680.
LAMA82

Standartinė exrock5 » 2012 Kov 02 20:46

LAMA82 rašė:Sveiki,

jai kam reikes pigesnio draudimo UK rasykit man i PM ;)
Turiu vieno ruselio numeri kuris dirba draudimo sferoje, su juo susiskambini, duodi visa info apie save, o jis jau po to pats NCB prisuka kiek jam atrodo reikalinga. Bet jam uz tai reikia moketi £50.
Mano atveju, VW Passat B6 1.9tdi 105AG per goCompare ir panasius website'us pigiausias third part £1100, o per ji gavosi comprehensive uz £680.

kur tu buvai anksciau :D kai vos as uz 1000 gavau metam o buvo visi uz 2000 maziausiai
exrock5

Standartinė Lankaster » 2012 Kov 03 12:03

O tas zmogelis angliskai supranta? Nes as rusiskai nemoku :)
Vartotojo avataras
Lankaster

AnkstesnisKitas

Grįžti į Užsienis

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių