vwpassatuk rašė:ok pabandysiu surast bet vargu ar turiu as ji aplamai nes as ji pries 5 metus dariau. dabar angliska turiu tai jau oficialus. visu pirma susirast duomenis kokios draudimo kompanijos pvz Ergo ar panasiai, vienam kampe atspausding rekvizitus kitam kampe kam adresuotas ir rasyk teksta kaip minejau anksciau tada apacioj data ir koki varda su pavarde sukurk tipo vadybininkas Kalvis Kalvelis ir suraityk koki parasa ir tiek ziniu. nieko ipatingo. o jie vistiek netikrina nieko svarbu jiems popieriu turet. butinai parzymek tekste kad tu buvai main driver nes kitaip nieko negalios. davai kai parasysi imesk man i meila as pataisysiu ka reiks. ok?
exrock5 rašė:Nesuprantu ka jis cia nori tuo pasakyti, gal galite paversti? "'Alpine Car Stereo 9886 good condition fully working apart from display which doesn't come up, could be a loose connection somewhere."" cia snukis nenusiema ar kas???
Lankaster rašė:exrock5 rašė:Nesuprantu ka jis cia nori tuo pasakyti, gal galite paversti? "'Alpine Car Stereo 9886 good condition fully working apart from display which doesn't come up, could be a loose connection somewhere."" cia snukis nenusiema ar kas???
Geros bukles, tik su displejum problemos, kuris neislenda ar neisijungia, turbut del to, kad kazkur nesijungia laidai.
LAMA82 rašė:Sveiki,
jai kam reikes pigesnio draudimo UK rasykit man i PM![]()
Turiu vieno ruselio numeri kuris dirba draudimo sferoje, su juo susiskambini, duodi visa info apie save, o jis jau po to pats NCB prisuka kiek jam atrodo reikalinga. Bet jam uz tai reikia moketi £50.
Mano atveju, VW Passat B6 1.9tdi 105AG per goCompare ir panasius website'us pigiausias third part £1100, o per ji gavosi comprehensive uz £680.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias